جستجو
Close this search box.
مالیات

وکیل دعاوی مالیاتی در دیوان عدالت اداری

اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری مطابق با بند ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان انجام می‌شود.
وکیل دعاوی مالیاتی، اعتراض به آرای قطعی هیئت بدوی و تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی را تقدیم به دیوان عدالت اداری می‌کند.
برای انتخاب وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری باید به تخصص وکیل دعاوی مالیاتی توجه لازم داشته باشید.

دادیستا حامی همیشگی شما در مشاوره، وکالت، طرح دعوا و دفاع در انواع دعاوی مرتبط با مالیات است.

مراحل انجام کار دادیستا

ارائه اظهارنامه مالیاتی

محاسبه مالیات توسط مسئولین

اعتراض به مبلغ مالیات

بررسی مجدد مالیات

مشاوره و تماس

مجموعه تخصصی گروه وکلای دادیستا  با در اختیار داشتن وکلای مجرب و مسلط به قوانین مربوط و با اتکای به اعتماد شما تا رسیدن به هدف و نتیجه موردنظرتان در کنار شما خواهد بود؛ و با اقدامات قانونی و حرفه‌ای راه رسیدن به این هدف را برای شما هموار خواهد نمود .

ویژگی‌های برتر دادیستا؛ پیگیری مکرر پرونده، اطلاع رسانی مداوم و تسریع در ارائه خدمات حقوقی به موکل می باشد.

درخواست مشاوره تخصصی

سوالات متداول

اعتراض به مالیات از طریق سامانه ثبت اعتراضات و شکایات سازمان امور مالیاتی کشور انجام می‌گیرد که بعد از ورود و ثبت شکایت و اعتراض به مالیات کافی ست باقی مراحل را با استفاده از راهنما تکمیل نمایید.
 
برای اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری برای افرادی که اظهارنامه مالیاتی خود را تقدیم نموده‌اند و یا از آیین‌نامه‌های سازمان امور مالیاتی متضرر گشته‌اند با باید در سامانه ثنا ثبت‌نام نمایند و بعد درخواست خود را در این سامانه وارد کنند.
 
به جهت شکایت و یا اعتراض به مالیات تعیین‌شده از جانب سازمان مالیاتی افراد متضرر و ذینفع می‌توانند با توجه به مواد ۱۰ و ۱۲ قانون دیوان عدالت اداری به مالیات‌ها اعتراض نمایند.
 

مدارک مورد نیاز

اصل و کپی مدارک شرکت

اصل و کپی آخرین تغییرات روزنامه رسمی

اصل و کپی آخرین تغییرات روزنامه رسمی

تکمیل دفترچه ثبت نام اشخاص حقوقی

فیش واریزی دو در هزار سرمایه ابتدایی شرکت

وکلای مالیات

مشاوره و تماس

مجموعه تخصصی گروه وکلای دادیستا  با در اختیار داشتن وکلای مجرب و مسلط به قوانین مربوط و با اتکای به اعتماد شما تا رسیدن به هدف و نتیجه موردنظرتان در کنار شما خواهد بود؛ و با اقدامات قانونی و حرفه‌ای راه رسیدن به این هدف را برای شما هموار خواهد نمود .

ویژگی‌های برتر دادیستا؛ پیگیری مکرر پرونده، اطلاع رسانی مداوم و تسریع در ارائه خدمات حقوقی به موکل می باشد.

درخواست مشاوره تخصصی

معرفی سازمان امور مالیاتی کشور

برای اعتراض به مالیات باید ابتدا در مورد چیستی این سازمان اطلاعاتی داشته باشیم  تا بتوانیم راه‌های اعتراض به مالیات را فرابگیریم. سازمان امور مالیاتی کشور، در پی اجرای بهتر ماده ۵۹ از قانون برنامه سوم توسعه کشور برای اجرای بهتر وظایف حاکمیتی و نظارتی و همچنین وظایف اجرایی خود در بخش مالیاتی کشور و به جهت بالا بردن کارایی این نظام مالیاتی و در پی رفع نمودن موانعی که بر سر راه سازمان وجود داشت در سال ۱۳۸۱ به‌عنوان یک سازمان واحد و دولتی زیر نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور کار خود را آغاز نمود.

به‌منظور اعتراض به مالیات باید در خصوص صلاحیت‌های این سازمان دولتی نیز اطلاعاتی داشته باشیم البته اطلاعات افراد متخصص برای اعتراض به مالیات می‌تواند بهترین راهکار برای دعاوی شما باشد. منظور از افراد متخصص درزمینهٔ مالیات وکیل دعاوی مالیاتی است که بهتر از هر شخص دیگری می‌تواند راهنمای شما در اعتراض به مالیات باشد.

صلاحیت‌های این سازمان دولتی شامل تمامی اختیارات، منابع انسانی، تجهیزات و هر نوع امکاناتی که در وزارت امور اقتصادی و دارایی در معاونت امور مالیاتی است می‌شود.

تشکیلات این سازمان دولتی و آیین‌نامه‌های قابل‌اجرای این سازمان با پیشنهادات مشترک وزارت امور اقتصاد و دارایی و سازمان امور اداری و استخدامی کشور تصویب و اجرایی می‌شوند، قبل از اجرای این قوانین و آیین‌نامه‌ها باید به تصویب هیئت‌وزیران برسد.

وکیل اعتراض به مالیات باید علاوه بر تخصص در این زمینه شرح کاملی از وظایف این سازمان را نیز بداند در ذیل به شرح وظایف سازمان اشاره خواهیم نمود:

شرح وظایف سازمان امور مالیاتی کشور

سازمان امور مالیاتی کشور نیز همانند هر سازمان دولتی دیگر دارای وظایف و اختیاراتی است. موارد زیر از جمله وظایف می‌باشند. 

  • آگاهی در خصوص منابع درآمدهای مالیاتی هر استان و وصول مالیات به طرق مستقیم و غیرمستقیم با رعایت قوانین و مقررات مالیاتی کشور.
  • یافتن روش‌های جدید و مناسب برای بالا بردن دقت در اجرای قوانین و مقررات کشور
  • رسیدگی اعتراض به مالیات توسط هیئت‌های حل اختلاف از طریق قانون مالیاتی کشور
  • گزارش به مراجع صالح به رسیدگی برای تخلفات مأمورین و مودیان مالیاتی طبق قوانین و مقررات.
  • بررسی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این سازمان برای تهیه و تنظیم بودجه پیشنهادی باهدف حفظ سیاست‌ها و خط‌مشی‌های سازمان مالیاتی کشور.
  • ارائه پیشنهادات و همچنین بررسی رود کاری ادارات مالیاتی شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه سازمان مالیاتی کشور برای اداره بهتر این سازمان
  • حاضر شدن در کلیه جلسات و کمیته‌هایی که هر استان تشکیل می‌دهد برای برنامه‌ریزی ستاد درآمد و تجهیز این سازمان.
  • افزایش و یا قطع حقوق بازنشستگان و موظفین از صندوق بر اساس احکام صادره از سوی سازمان بازنشستگان کشور.
  • انجام امور مربوط به  پرداخت حقوق کارمندان رسمی و پیمانی بر اساس احکام صادره
  • اتخاذ تصمیم در خصوص انتصاب امنا و دادن آموزش و مراقبت از آنها
  • رسیدگی به اعتراض به مالیات و انجام امور مربوطه
 

نحوه محاسبه و دریافت مالیات

از جمله دشوارترین کارهایی که حسابدار و یا صاحبان کسب و کارها باید انجام دهند تنظیم اظهارنامه مالیاتی است. موضوع محاسبه حقوق و دستمزد کارکنان هر شرکت از جمله چالش‌هایی است که بر سر راه تنظیم اظهارنامه مالیاتی می‌باشد. این مسئولیت بزرگ یعنی تنظیم اظهارنامه و اعتراض به مالیات برای هر کسب و کاری پیش می‌آید

اگر در زمان تنظیم اظهارنامه مالیاتی مالیات حقوق کمتر محاسبه شود در سازمان مالیاتی شرکت اظهار کننده و یا شخص اظهار کننده مالیات مشمول جرائم مالیاتی است که پیگیری این شکایت و جرائم بر عهده وکیل دعاوی مالیاتی آن شرکت و یا شخص است. هرگاه که حقوق و مالیات بیشتر از میزان تعیین شده محاسبه شده باشد از حقوق کارکنان کسر می‌شود که در این کار حقوق کارکنان از بین می‌رود و جبران آن بر عهده حسابداران است.

طبق ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم  معافیت‌های مالیاتی بر درآمدهای سالانه بر اساس یک یا چند منبع که در قانون بودجه سالانه تعیین شده مشخص می‌شود.

هر ساله مقدار و میزان پرداخت مالیات در لایحه بودجه که توسط دولت تعیین می‌شود به مجلس ارائه می‌شود. البته این لایحه باید توسط نمایندگان تصویب شود. چگونگی محاسبه مالیات و اعتراض به مالیات و میزان معافیت‌ها با توجه به حقوق هر ساله ممکن است با سال قبل متفاوت باشد.

برای تنظیم و تهیه اظهارنامه مالیاتی نیاز است تا افراد به نکات خاصی توجه نمایند تا با مشکلات کمتری روبرو شود. البته برای برطرف شدن مشکلات مربوط به مالیات بهترین کار رجوع به وکیل اعتراض به مالیات می‌باشد. در ذیل نکات مهم در خصوص تنظیم اظهارنامه مالیاتی آورده شده است.

  • بیان نمودن کامل و تمام هزینه‌ها
  • بیا دقیق و کامل مبلغ مالیات و درآمد  که در سال قبل وجود داشت.
  • پیوست کامل فاکتورهای هزینه 
  • محاسبه استهلاک مالیاتی طبق فرمول‌های حسابداری در اظهارنامه
  • تقدیم اظهارنامه در زمانی که اعلام شده است
  • دریافت راهنمایی از متخصصان مالی و وکیل دعاوی مالیاتی 
 

نحوه اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی

زمانی که شرکت‌ها در بازه زمانی که سازمان مالیاتی مشخص نموده تا افراد اعم از حقیقی و حقوقی اظهارنامه مالیاتی خود را تقدیم نمایند، اظهارنامه را تقدیم نکنند، سازمان امور مالیاتی باید برای تعیین مالیات این شرکت‌ها بر اساس فعالیت‌های اقتصادی دیگر مودیان که از طریق طرح جامع اظهارنامه تقدیم نموده‌اند، میزان مالیات این شرکت‌ها را تعیین و محاسبه نماید که در برگ تشخیص مالیاتی برآورد می‌شود.
اگر این افراد اعتراض به مالیات داشته باشند باید در بازه زمانی یک‌ماهه از تاریخ ابلاغ برگ تشخیص مالیات برای ارائه و تقدیم اظهارنامه مالیاتی اقدام نمایند. اعتراض به مالیات ممکن است جریمه‌هایی را برای اشخاص خاطی که اظهارنامه مالیاتی را در زمان مقرر تقدیم نکرده‌اند در پی داشته باشد. قوانین و مقررات دفاع در برابر جریمه صادره از این سازمان را وکیل دعاوی مالیاتی به‌عنوان متخصص این حوزه می‌داند.

کمک گرفتن از وکیل دعاوی مالیاتی

به‌طورمعمول اعتراض به مالیات و رسیدگی به دعاوی مالیاتی در هیئت‌هایی تحت عنوان هیئت حل اختلاف مالیاتی که به بدوی و تجدیدنظر تقسیم می‌شود انجام می‌گیرد. در این هیئت‌ها بعد از رسیدگی و اعلام ختم رسیدگی رأیی صادر می‌شود که قطعی و لازم‌الاجرا است. قوانین و مقررات سازمان امور مالیاتی دارای پیچیدگی‌هایی است که دانستن آنها نیاز به تسلط و تبحر خاصی دارد وکیل دعاوی مالیاتی تسلط کاملی نسبت به قوانین حاکم در این سازمان دارد بنا به همین دلیل دریافت مشورت با وکیل اعتراض به مالیات می‌تواند شما را به‌خوبی در این مسیر راهنمایی نماید.

 

خدمات موسسه حقوقی دادیستا در خصوص شکایت از مالیات

اداره مالیات یکی از سازمان‌های مهم حکومتی است که در موارد بسیاری دعاوی مختلفی بین این سازمان و افرادی که در ارتباط با این سازمان هستند شکل می‌گیرد و متأسفانه به دلیل عدم آگاهی، اکثر این دعاوی به ضایع شدن حق افراد ختم می‌شوند. شکایت از سازمان‌های حکومتی بزرگ نظیر اداره مالیات نیاز به وکیل متخصص و باتجربه در این‌گونه دعاوی دارد. وکیلی که آشنا به امور و شکایات در دیوان عدالت اداری باشد و بتواند پرونده را بدون بروز مشکل پیش ببرد چراکه هیچ جای اشکالی نباید در این پرونده‌ها باشد.

موسسه حقوقی دادیستا متشکل از وکلای متخصص و باتجربه درزمینهٔ شکایت از اداره مالیات است و در ۹۰٪ پرونده‌ها موفق به دریافت حق ضایع‌شده موکلین خود شده‌اند. لذا در صورت نیاز به مشورت و یاری در این‌گونه پرونده‌ها، با خیال راحت با ما تماس بگیرید.

مشاوره و تماس

مجموعه تخصصی گروه وکلای دادیستا  با در اختیار داشتن وکلای مجرب و مسلط به قوانین مربوط و با اتکای به اعتماد شما تا رسیدن به هدف و نتیجه موردنظرتان در کنار شما خواهد بود؛ و با اقدامات قانونی و حرفه‌ای راه رسیدن به این هدف را برای شما هموار خواهد نمود .

ویژگی‌های برتر دادیستا؛ پیگیری مکرر پرونده، اطلاع رسانی مداوم و تسریع در ارائه خدمات حقوقی به موکل می باشد.

درخواست مشاوره تخصصی